COCKTAILS

WIJ BIEDEN DE BESTE COCKTAILS

Een lekkere en verse Cocktail waar de smaken juist on point zijn. wie vind dat nou niet lekker? Maar wat zijn ze moeilijk te vinden of Überhaupt te maken, want helaas hebben we niet allen de skills van een bartender toch? Maar geen probleem ! Want Gus got’s your back ! We bezorgen de lekkerste en verste cocktail tot aan je deur !

momenteel bieden we deze 3 soorten cocktails: Piña colada, mojito & blue curacao

Deze komen verpakt in 1LT flessen.

Bel of aap ons om te bestellen 0622213621

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Gus de Drankkoerier mag alleen leveren aan personen van 18 jaar of ouder. Als je dit niet aan kunt tonen middels een geldig identificatiebewijs zal de koerier de bestelling niet kunnen afgeven. In dit geval krijg je je geld NIET terug!
Ben jij 18 jaar of ouder?
Gus de Drankkoerier mag alleen leveren aan personen van 18 jaar of ouder. Als je dit niet aan kunt tonen middels een geldig identificatiebewijs zal de koerier de bestelling niet kunnen afgeven. In dit geval krijg je je geld NIET terug!
Ben jij 18 jaar of ouder?
Scroll naar boven